Verslag ST Rolderboys F2 – SJO BBC F1

26 maart 2016

Verslag BBC F1 tegen Rolder Boys F2

Het is een zonnige zaterdagochtend als het team vertrekt voor de tweede uitwedstrijd van het seizoen. De jongens en meiden hebben er zin in. Ze hebben deze week versterking van Dennis. Deze keer is Nathan de keeper en staat Youri in het veld. De wedstrijd gaat van start, er wordt het meest op de helft van BBC gespeeld. Na 2 reddingen van onze keeper valt er toch een doelpunt voor de tegenpartij vanuit een corner. Rolder Boys blijft druk uit oefenen maar zo nu en dan weet BBC toch de helft van de tegenstander te bereiken. Na eerst een doelpoging van Djenna lukt het Sjoerd om na 10 minuten er 1-1 van te maken. Helaas is er 5 minuten later geen houden aan voor keeper Nathan de bal gaat over hem heen het doel in. Door een misverstand tussen de verdediging en de keeper is het met rust 3-1.

Vol goede moed gaan de spelers van BBC het veld weer op. Binnen een minuut weer een mooie doelpoging van Sjoerd. Maar helaas ook deze helft speelt de tegenstander voor een groot gedeelte op de helft van BBC. 5 minuten in de 2de helft is het 1-4 en nog weer 5 minuten later is het 1-5. Sjoerd en Youri hebben nog wel beide goede doelpogingen helaas geen doelpunt voor BBC in de tweede helft. met opgeheven hoofd verlaten de spelers het veld. Ze hebben allemaal goed hun best gedaan maar winst zit er deze keer niet in. Met het penalty schieten na afloop van de wedstrijd kan iedereen het de keeper van Rolder Boys nog even moeilijk maken.

Verslaggever van deze wedstrijd; Nathan Kuik