Wedstrijdprogramma Zaalvoetbal Toernooi BBC F1 – F2 – F3 in Exloo en BBC F4 in Gasselternijveen en indelingen BBC F1 – F2 – F3 – F4

geplaatst in: Nieuws | 0

Hallo Allemaal,

We hebben de laatste veld trainingen erop zitten voor de pupillen en vanaf 14 december gaan we weer trainen in de zaal in Buinen.

Voor de winterstop hebben we ons ook weer ingeschreven voor zaalvoetbal en dat doen we dit jaar in Exloo voor BBC F1, F2 en F3 en in Gasselternijveen voor BBC F4.

Om vier BBC F teams in te schrijven, hebben we de huidige twee teams verdeeld in drie teams en de F4 zal bestaan uit spelers die nu nog kabouter zijn.

De indelingen hebben we gedaan op een manier dat wij denken dat iedereen plezier heeft en verder hebben we gekeken naar begeleiding, want dat is ook noodzakelijk.

De wedstrijden zullen gespeeld worden 5 tegen 5 en daarom zijn alle teams zes of maximaaal zeven groot.

BBC F1 BBC F2 BBC F3 BBC F4
Jasper Bastien Daan Deon
Jenella Joyce Dennis Lars
Robin Maurice Djenna Bas
Thijs Nathan Henk Jan Jorn
Twan Sjoerd Mats Collin
Xander Sofie Thymen Nour
Dion Yuri Sven (vanaf feb) Arjan
Liam
Hugo
Leider: Leider: Leider: Leider:
Bernard Mark Huiskes Edwin Dennis
Dirk Harm Jan Theo

Alle communicatie gaat gewoon via de BBC F pupillen app of via de kabouter app. Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij Dirk en Edwin.

Het toernooi in Exloo is elke twee weken, dus de ene week spelen en de andere week vrij. De F1 speelt de ene week en de F2 en de F3 spelen de andere week.

We beginnen al op zatedag 19 december. Dat is erg snel maar dat is de keuze van de organisatie. Hieronder de speel data in Exloo:

19 december F1

09 januari F2 en F3

16 januari F1

23 januari F2 en F3

30 januari F1

06 februari F2 en F3

13 februari F1

20 februari F2 en F3

Het programma is volledig in te zien door te kliiken op onderstaande link:

Programma zaalcompetitie voor BBC F1 – F2 – F3 2015-2016  (link)

Het Strohalm Toernooi voor BBC F4 start op zaterdag 23 januari en zal vier zaterdagen achter alkaar zijn:

23 januari

Het programma is volledig in te zien door te klikken op onderstaande link:

Strohalm Programma ZVC’14 voor BBC F4 2015-2016 (link)

We hopen voor iedereen een mooi programma te hebben samengesteld met andere buur verenigingen.

Succes allemaal!