Verslag SJO BBC F1 – Borger F2

Knipsel

Buinerveen, zaterdag 21 november 2015

Het is twintig over acht als we verzamelen op het sportpark in Buinerveen om straks de inhaal wedstrijd tegen Borger te spelen.

Om negen uur trapt Borger af voor de eerste helft. Het spel komt moeilijk op gang. Het is koud en het gras is nat en (te) lang. De jongens moeten nog een beetje wakker worden. Na een paar gemiste schoten komt dan toch het eerste doelpunt. Met 1-0 gaan we de rust in.

Na een pep-talk van de leiders beginnen we met goede moed aan de tweede helft.

We hebben de smaak te pakken. Er wordt overgespeeld en binnen de kortste keren is het 2-0. En daarna 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0 enz. Het spel loopt lekker en uiteindelijk wordt het 10-0!

We zijn weer een stapje dichter bij het kampioenschap. Op 5 december spelen we de laatste wedstrijd. Wat zou het leuk zijn als we toch echt kampioen worden!

Groet, Jasper