Verslag SJO BBC F1 – Annen F3

F1 14-11-2015

Verslag BBC F1 tegen Annen F3, zaterdag 14 november 2015.

Vandaag stond er thuis een moeilijke tegenstander op het programma, waar wij de vorige keer uit met 3-0 van hadden verloren.
Na enkele aanwijzigingen van de leiders op het grote bord wist iedereen wat van hen verwacht werd. Na een goede warming-up onder leiding van Twan Weggemans kon de wedstrijd van start gaan.

In het begin van de wedstrijd was het een beetje zoeken naar een vrije man, maar na 8 minuten werd de score geopend door Thijs van den Hoek door een mooi combinatie spel. De eerste helft schommelde wat heen en weer en gingen we met 1-0 de rust in.

In de rust werd nog even duidelijk gemaakt dat we moesten blijven voetballen en dat we alleen als team konden winnen.
Dit zagen we terug in de tweede helft. Door het goede verdedigen van de jongens kwam er ruimte op het middenveld en kregen we kansen. Waaruit Thijs van den Hoek de 2-0 maakte. Maar de jongens vonden het nog niet genoeg en voetbalden maar door. Waaruit Jasper Popken het doel vond, BAM 3-0!! Ook Jasper wist vrij snel daarna het doel weer te vinden en scoorde de 4-0.

Toen kwam het moment waar we op wachten, naar veel trainingsarbeid en inzet scoorde onze spits Nathan Kuik de 5-0. Die terecht uitbundig en emotioneel gevierd werd met zijn teamgenoten. Om de laatste resten energie nog even te uiten scoorde Jasper zijn verdiende 3e goal, de 6-0.
Door dit zeer goede spel en echt teamspirit zijn wij op weg naar een zeer goed eindresultaat dit seizoen (waar gaat dit eindigen met nog 2 wedstrijden te gaan……).

Wat we ook zeker niet moeten vergeten is dat onze verdediging die bestaat uit Keeper Xander Hofman, laatste man Twan Weggemans, voorstopper Bastiën Johannes, middenveldster Jénella Driesen en middenvelder/spits Maurice van der Kooy na 8 wedstrijden nog maar 4 goals tegen hebben gehad. Hiervoor natuurlijk een dikke vette duim.
Nadien waren er twee stuiterende leiders die over het veld huppelden van vreugde! wat doet dit hun goed om zo’n top team te hebben.

Groetjes Thijs en Dirk