Verslag LEO (Loon) F3 – SJO BBC F1

8 november 15

Vanmorgen stond LEO (LOON) F3 tegen SJO BBC F1 op het programma. Een wedstrijd tussen de nummers 1 en 2! We moesten om kwart voor 8 verzamelen op de parkeerplaats bij VV Buinen. Komt iedereen op tijd? Zijn er geen afmeldingen? Hebben de voetballers goed geslapen? Gelukkig was iedereen tijdig aanwezig, hadden de spelers goede zin en konden we vol moed vertrekken richting Loon.

BBC begon lekker scherp aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een mooie voorzet van Jenélla richting de voet van Thijs die de 0-1 scoorde. Het middenveld was lekker mee aan het aanvallen, er werd veel gelopen en overgespeeld, wat best lastig is op kunstgras.

LEO en BBC waren aan elkaar gewaagd. Vlot na de 0-1 kwam LEO na een knappe aanval voor het doel van BBC. Met een goede redding redde Xander de bal én BBC.

Na de ranja speelde BBC wat minder fanatiek dan in de eerste helft. Het overspelen lukte bijvoorbeeld minder goed. Ook waren er meer valpartijtjes op het kunstgras, wat pijnlijke knieën opleverde.

Bij de coaches werd de spanning merkbaar: verbaal werd geprobeerd de jonge voetballers bij de les te houden. Gelukkig doorbrak Dennis de malaise. Met mooie bewegingen ontweek hij de verdediging van LEO en deed een goede doelpoging. Helaas geen doelpunt, maar mooi doorgezet Dennis!

Al met al heeft de F1 geweldig gevoetbald, verdiend gewonnen en veel plezier gehad!

Bastien vond het een spannende wedstrijd, vooral de 2e helft. Het leukste van de wedstrijd was dat het best goed is gegaan. Er is overgespeeld en de verdediging speelde goed samen.

Het minst leuke was dat de wedstrijd zo snel afgelopen was……….

Groetjes Bastien