Verslag ANNEN F3 – SJO BBC F1

Annen-BBC

Verslag Uitwedstrijd BBC F1 tegen Annen F3

Het team had een vroege wedstrijd. Om 8 uur vertrek vanuit Buinen. Helaas was Maurice geblesseerd dus was het team niet compleet. In Annen waren de mannen al vlot op het veld te vinden voor de warming-up. Vol vertrouwen werd aan de wedstrijd begonnen.foto2

Annen bleek een pittige tegenstander, dus alle hens aan dek. BBC speelde wel het meest op de helft van de tegenstander. De mannen hadden overwicht maar na 5 min. Kwamen ze helaas wel op achterstand. De mannen lieten de moed niet zakken en begonnen een nieuw offensief. Robin had nog een goede doelpoging na mooi overspel. Vlak voor rust mislukte de doelpoging van Thijs.

foto1Na rust ging het al snel mis. Of het nu kwam omdat de meegekomen supporters te laat langs de lijn stonden of omdat de tegenstanders toch iets anders dan ranja in de rust hadden gehad, feit was dat het binnen 5 minuten al 3-0 was voor Annen. Veel aanmoedingen en verwoedde doelpogingen mochten niet helpen, de bal wilde er niet in. Sander voorkwam nog een grotere achterstand met een mooie redding. Helaas is er een einde gekomen aan de overwinningen reeks in de competitie maar goed soms moet je de tegenstander ook wat punten gunnen was Nathan’s redenatie.

De penalties gingen wel goed en de mannen hebben Annen netjes gefeliciteerd met hun overwinning.

Nathan Kuik